Ervaringen

Uiteraard hoeft u ons niet op ons woord te geloven dat wij een machine hebben die u een ervaring oplevert die zijn weerga niet kent. Daarom bieden wij uit eerste hand ervaringen aan van mensen die u al zijn voor geweest.

Super vette ervaring!

Vandaag 22 september 2018 heb ik mogen mee varen in de haai, wat een onwijs gave ervaring! Het meest speciale vond ik het onderwater gaan. Een echte achtbaan in het water, hij gaat op zijn zijkant en springt door de lucht! Een echte aanrader!

Anthony

heerlijk ritje

op 31 augustus 2018 hebben mijn dochter en ik een ritje gemaakt in kerkdriel bij den bol in de skyshark. het was een onvergetelijke ervaring. Jolanda en Jurgen zijn zeer sympathiek en stellen je zeer op je gemak. de rit in de shark is echt wel spectaculair, enorme snelheden en krappe bochten worden gemaakt. maar… Lees Meer “heerlijk ritje”

peter bruijgom

Verjaardagscadeau

Vandaag met deze haai mee mogen varen Wat een super gave ervaring Adrenaline door je hele lichaam een grote kick die het je geeft Zeker een hele grote aanrader voor andere mensen Super gaaf zeker mee door blijven gaan

Dennis van der zwan

Ontzettend vette ervaring

Een heel aparte ervaring om allerlei “sprongen”, duiken en snelle draaien etc. te maken in een boot, die heel anders is dan een normale boot. Echt hartstikke leuk en sensationeel.

Inge Ewals

Superfast!

Geweldig! Enorm snel en het effect als je onder water gaat is indrukwekkend. Net een superduikboot! Verder heel klantvriendelijk en een goede piloot. Echt een aanrader!

Django Temme

Super gave ervaring!

Zeer genoten van dit gave verjaardagscadeau samen met mijn vriend Michiel. Een echte aanrader als je van snelheid, water en haaien houdt!

Noortje

T was te gek

Ik heb super genoten van deze vette experience welke ik van mn vriend had gekregen. Het was het ritje vanuit Alkmaar dubbel en dwars waard. 15 minuten super fun ! Dank aan de piloot en de rest vd crew. Groet Monique en Fred

Monique

Eerste rit in de Seabreacher

Geweldige ervaring! Zeker een aanrader, vriendelijk ontvangen en het was zeker de moeite waard!

Bernold Janssen

Seabreacher

Het was een geweldige ervaring. Top genoten Bedankt jurg.

Ron oostdijk

Super leuk!

Vandaag (12 mei 2018) met de Skyshark in Tholen. Water was spiegelglad en het weer zat mee. Wat een super ding! Echt heel gaaf! Snel, wendbaar en mooie duik – sprongen. Ook de chauffeur/piloot/schipper/bestuurder of hoe je het ook wilt noemen was een leuke relaxte vent. Deze expierence gekregen voor mijn verjaardag. Echt een leuk… Lees Meer “Super leuk!”

Jim Verhagen

Een ervaring rijker de sky shark!

Een hele leuke verassing! Met topsnelheid over het water, onderwater en in de lucht. Heel vriendelijk en gastvrij ontvangen een echte aanrader voor iedereen met een beetje lef.

René Minneboo

De eerste ontmoeting met de skyshark.

Ik heb de unieke kans gekregen om een rit te maken met de skyshark. Wat een ervaring was dat: de acceleratie, het onderwater duiken om vanuit daar een sprong uit het water te maken en even gedesoriënteerd te zijn hoe de skyshark weer terug in het water zal komen. Wat een geweldig stukje techniek is… Lees Meer “De eerste ontmoeting met de skyshark.”

Patrick Havermans

 

Heeft u een rit in onze SkyShark gehad en wilt u deze ervaring delen met andere? Stel dan hieronder uw eigen bericht samen en plaats het op onze website.

Verplicht veld

Indien van toepassing
Indien van toepassing
Tot 55 woorden worden weergegeven, gebruikt u meer, dan zal een "lees meer" link automatisch worden toegevoegd.