Veiligheid

Je veiligheid is onze top prioriteit.

Bij SkyShark is de veiligheid in alle opzichten en facetten verweven met onze bedrijfsvoering. Bij het bouwen van onze unieke handgemaakte Seabreachers is geen enkele concessie gedaan op het gebied van veiligheid, maar ook na de bouw zijn de boten extern gekeurd en worden eenmaal per jaar grondig geïnspecteerd. Al onze piloten beschikken over een Internationaal rechtsgeldig vaarbewijs en hebben allemaal de externe training doorlopen om met deze supersonische boten te kunnen varen. Natuurlijk krijg je ook een passend zwemvest van ons aangeboden tijdens de rit.

Wij hebben alles in het werk gesteld zodat je kunt genieten van een sensationele rit, zonder ook maar even aan de veiligheid te hoeven twijfelen. Neem plaats en geniet wetend dat je in goede handen bent.

Veiligheidskenmerken van onze Seabreachers:

– worden vervaardigd uit composiet met een monocoque structuur.
– het zwaartepunt in de boot is zo gesitueerd dat deze te allen tijde zelf oprichtend zijn en te allen tijde blijven drijven.
– opblaasbare seals zodat de cockpit en motorruimte waterdicht blijven.
– bij lekkage zullen speciaal ontwikkelde dompelpompen automatisch aanslaan.
– US Coast Guard gekeurd.

Indien je nog vragen hebt met betrekking tot de veiligheid staan wij je graag te woord, neem hiervoor contact met ons op.