Verkoop Informatie

SkyShark is de enige officiële dealer en importeur van de Seabreacher voor de Benelux. Een zeemonster als de Seabreacher is zoals een supercar op de weg. Degelijk en betrouwbaar, waar je ook vaart, alle ogen zullen op jou gericht zijn, alle hoofden zullen voor je omdraaien. Iedere machine wordt met de hand vervaardigd door puur vakmanschap, er is hier geen sprake van massaproductie. Het basismodel biedt veel opties en afwerkmogelijkheden, waardoor elk verkocht exemplaar uniek is en past bij je eigen persoonlijkheid.

Om de lucht maar gelijk te klaren, je zult diepe zakken moeten hebben om een machine als deze te bekostigen. Is het aftikken van een Ferrari of Lamborghini geen probleem, dan is een Seabreacher zeker binnen handbereik. Een basis model is er vanaf va. € 98.000, maar compleet afgeleverd inclusief aanhanger liggen de prijzen tussen de €115.000 en €160.000 inclusief BTW en invoerrechten.

 

Het verkoop traject in het kort.

 

FASE 1
Je wilt graag een Seabreacher aanschaffen en maakt een afspraak met ons voor een oriënterend gesprek inclusief een ééndaagse cursus als piloot*. Fase 1 zal een dag in beslag nemen waarbij jij alle ins en outs over deze exclusieve machines te weten komt. Type, uiterlijk en de cockpit van jouw Seabreacher worden doorgesproken, er volgt een stukje theorie en we gaan de rest van de dag varen om ervaring op te doen in het besturen van een Seabreacher. De lunch tussen de middag is inbegrepen. De kosten voor deze 1-op-1 dag bedragen € 1500,- (vooruitbetaling) en worden in mindering gebracht op het aankoopcontract als er tot aanschaf wordt overgegaan.

* Let op! Wij bieden geen cursus voor het vaarbewijs, deze dien je al in je bezit te hebben en mee te nemen naar de 1-op-1 dag. Onze cursus is gespecialiseerd op het unieke gebruik en besturen van de Seabreacher.

FASE 2
De eerste opzet van jouw eigen Seabreacher wordt besproken en eventuele aanpassingen worden verwerkt. Pas als jij 100% achter jouw eigen design staat stellen wij het verkoopcontract op welke jij ondertekend en retourneert. Gefeliciteerd, de bouw van je persoonlijke Seabreacher kan beginnen.

FASE 3
Net als bij een nieuwbouwhuis wordt je Seabreacher in stappen vervaardigd waarbij bij iedere stap een deel van de kosten voldaan moet zijn om de productie naar de volgende stap te tillen. Wij hanteren een 2 stappen systeem waarbij iedere stap 50% van de totaal factuur is. De eerste stap zal in rekening worden gebracht om de bouw te starten, de laatste dient voldaan te worden bij oplevering voor transport. De totale productie- en aflevertijd ligt gemiddeld tussen de 3 en 4 maanden, uitzonderingen daargelaten.

FASE 4
Zodra jouw boot bij ons is afgeleverd wordt deze nog eens grondig geïnspecteerd en geregistreerd als motorboot. Een afspraak wordt gemaakt voor de officiële aflevering bij 1 van onze aangesloten locaties. Natuurlijk zal daar een fles champagne niet ontbreken om jouw persoonlijke zeemonster te dopen op een behouden vaart. Een tweede fles staat ook al koel, maar die is voor nadat jij je eerste ronde hebt gevaren. Ook op het water geldt de BOB-regel.

 

Er zijn 3 modellen Seabreachers, de X Y en Z.

 

SEABREACHER X
De X met het uiterlijk van een haai is het meest populaire model in de serie. Standaard uitgerust met een Rotax 1500cc 260pk (191kW) 4-takt supercharged motor, welke ook is up te graden naar een 1630cc 300pk (220kW) 4-takt supercharged motor voor nog meer vermogen. Wilt u het uiterste uit uw Seabreacher halen dan is er een mogelijkheid om hem zelfs naar 450pk te tunen door onze huis specialist Wim Essing (www.essingmotors.com). Wij bieden een ruim optie pakket om je haai van zowel techniek als gadgets te pimpen. Zelfs in de afwerking ben je vrij en kan je je creativiteit los laten. Ieder exemplaar wordt door professionele paintbrushers gespoten in de kleuren en het design dat je wenst.

SEABREACHER Y
Het Y model heeft het uiterlijk van een walvis. Standaard wordt de Y geleverd met een Rotax 260pk (191kW) motor en beschikt het over een rijk uitgerust optiepakket. De afwerking is net als bij de X door jezelf te bepalen.

SEABREACHER Z
Het nieuwe Z model is verkrijgbaar als dolfijn. Het unieke aan de Z is dat dit de eerste machine is die in staat is 360 graden te draaien over het water, doordat het een intrekbare snorkel heeft. Door deze mogelijkheid is de Z in staat nog meer capriolen uit te halen op het water. Net als de X en Y bied de Z ook standaard een Rotax motor en diverse opties en afwerkingsmogelijkheden.

Alle Europese modellen zijn standaard uitgerust met een 300pk motor!

Voor ieder model hierboven worden op maat gemaakte aanhangers vervaardigd geschikt naar Europese richtlijnen. Het te water laten en ophijsen gebeurt op de zelfde manier als bij een boot, met een (automatische) lier. De aanhanger wordt als optie aangeboden.

Ook voor onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben gecertificeerde monteurs in dienst die alle onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren. Wij raden aan om uw Seabreacher ieder jaar het gewenste onderhoud te laten onder gaan.