Eindelijk, eindelijk… Ja hoor, hij is er dan echt!

Soms denk je dat alles mee zit. De reis naar Amerika die mijn leven compleet veranderde. Positief uiteraard, want daar werd de deal beklonken dat ik de eerste Nederlandse Seabreacher aanschafte. Terug in Nederland aangekomen, in het voorjaar van 2017, werd alles op alles gezet om een compleet businessplan klaar te stomen en een werkende website in de lucht te krijgen. Oktober was de deadline.

Eind oktober stond alles klaar, de website was in de lucht en de boekingen liepen al mondjesmaat binnen. Ik voelde mij als een vis in het water en kon niet wachten de SkyShark van het containership te gaan halen. Helaas viste ik achter het net en vertraging op vertraging zorgde ervoor dat het voelde alsof ik naar de haaien ging voorts ik überhaupt begonnen ben.

Eind december mocht het dan toch zo zijn, mijn Kerstcadeau, de SkyShark is gearriveerd. De vis wordt duur betaald, maar dan heb je ook wat! Bij deze nogmaals publiekelijk excuses aan iedereen van wie wij de boekingen hebben moeten annuleren en/of verzetten. Als SkyShark team waren wij blij verrast door de vele begripvolle reacties hierover en de meeste mensen hebben wij inmiddels al een mooie vaart kunnen gegeven.

Wil jij ook mee varen? Bestel dan je tickets online: https://www.skyshark.nl/tickets/

Uiteraard kreeg de lokale pers ook reuk dat er in en rondom Tholen een monsterhaai gesignaleerd was. Voor ik het wist stond er al een camera tegen mijn snoet aangedrukt en werden er interviews afgenomen. Geweldig hoe dit ontvangen werd, voorpagina nieuws, lees hieronder het artikelen dat geschreven is.