Algemene Voorwaarden

De veiligheid van onze passagiers en hun materialen zijn bij ons top prioriteit wanneer u mee vaart met onze boten.

Passagiers verklaren hierbij dat zij mee gaan geheel op eigen risico en dat Skyshark niet verantwoordelijk gehouden zal worden voor verlies/diefstal van goederen tijdens de vaart. Tevens verklaart passagier dat Skyshark niet verantwoordelijk is voor enig geval van letsel cq verwonding en dat zij in orde zijn met hun medische verzekering

Voorwerpen meenemen aan boord zoals camera’s e.d. zijn verboden. Voor de veiligheid en het comfort dient de passagier zich ten allen tijden aan de instructies te houden van de piloot en staff. Ouders en/of begeleiders dienen er zorg voor te dragen dat de kinderen dit ook doen.

Afzegging booking:

U kunt tot 24 uur voor de vaart uw vaart afzeggen . Daarna komt deze te vervallen. Er vindt geen resitutie plaats van reeds gemaakte boekingen. Afzeggingen voor 24 uur kunnen opgeschoven worden naar een ander tijdstip.

Mocht onverhoopt de vaart niet door gaan door slechte weersomstandigheden of doordat we niet het gewenste aantal boekingen bij elkaar kunnen krijgen dan zal Skyshark uw boeking op een ander tijdstip of plaats laten plaats vinden. Uw boeking blijft dan behouden.

Skysharks gift vouchers zijn geldig tot 300 dagen na aankoop.

Minimale leeftijd 6 jaar

Maximaal gewicht 115kg

Skyshark behoudt zich ten allen tijden het recht voor om passagiers te weigeren die de veiligheid in gevaar kunnen brengen. Geen drank of drugs.

U dient minimaal 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. Bent u later dan gaat dit van de vaar tijd af. Bij een gehele “no show” zonder ons daarvan tijdig (minimaal 24 uur van te voren) op de hoogte te stellen komt uw vaart te vervallen.